Teamcoaching

Teamcoaching


Je team maakt maar niet de beweging die je voor ogen hebt. Of je weet dat je team een belangrijke klus te klaren heeft, en na gunning snel uit de startblokken moet komen. Maar hoe ga je dat nou snel bereiken? 


Je wilt hulp, maar geen zweverig gedoe of semi psychologische sessies waar je je hele privéleven op tafel moet gooien. Zakelijk, efficiënt en niet te zwaar. Gewoon een open gesprek en tools hoe je om kan gaan met die lastige situatie of mismatch in het team.

Want heel eerlijk, je bent het wel beu dat samenwerken zo moeilijk lijkt te zijn, dat het de normaalste zaak van de wereld lijkt te zijn dat afspraak ‘vergeten’ lijken te worden of de aanwezige potentie maar niet uit het team lijkt te komen.

 

Herken je het?

Mijn overtuiging is, dat je nooit de enige bent. Er zijn vast teamleden, die ook graag verandering willen. Hoe spannend het ook kan zijn; het moet maar eens op tafel gelegd worden… Dat leidt met mijn ervaring eigenlijk altijd tot opluchting en een goed gesprek.

 

Ik ben een coach met verstand van teams. Sensitief voor emoties en sfeer en professioneel ervaren om het kader en de context van het (project)team  te begrijpen. Een teamcoach, die het dagelijkse samenwerken weer wat makkelijker en lichter laat voelen. Zo iemand, dat ben ik. 

Als dat is waar je naar zoekt, kom ik naast je staan als manager (trusted advisory). Met de vertrouwdheid van een goede vriend, steunend, kritisch en met de nodige relativering bouwen aan een gebalanceerd team. 

WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN MET TEAMCOACHING

OPBOUWEND & RESPECTVOL


“Vrijwel dagelijks mobiliseren wij bij Arcadis complementaire teams voor grote, multidisciplinaire projecten. Samenwerkingscompetenties zijn daarbij in toenemende mate belangrijk vanwege de complexiteit van deze opgaven. Marene heeft ons al verscheidende keren geholpen om het beste team te mobiliseren en te coachen. Zij weet als geen ander bruikbare feedback te geven op een opbouwende en respectvolle wijze. Daardoor maken onze teams in korte tijd flinke stappen vooruit en werken beter samen.” 


Ruud Loeve

Principal consultant en tendermanager Arcadis

SCHERP & OPMERKZAAM


“Marene coacht het managementteam van de IC Neonatologie in het Erasmus MC en doet dit op een zeer prettige wijze. Een theoretisch kader wordt gekoppeld aan casuïstiek vanuit de praktijk. Zij is hierbij erg opmerkzaam (verbale - en non-verbale communicatie) en maakt scherpe analyses die ons als managers aan het denken zetten waardoor wij als individuen, maar ook als collectief, ons functioneren naar een hoger niveau kunnen tillen.”


Annemarie Emmens - Spierenburg

Sectormanager Verloskunde & IC Neonatologie Erasmus MC

SAMENWERKINGEN


Ieder project heeft zijn eigen uitdagingen, maar een succesvolle samenwerking start altijd met vertrouwen. Daarom ben ik dankbaar en trots dat Nooit de Enige het vertrouwen heeft gekregen van deze organisaties.


Dankzij het vertrouwen wat ik van hen heb gekregen, hebben we samen op diverse projecten mooie resultaten kunnen behalen.


Van Wijnen
Rijkswaterstaat
Prorail
GGZ
Mobilis
Dura Vermeer
Boskalis
Erasmus
Arcadis