Executive coaching

Executive coaching


Je zou graag aan de slag willen met je skills en overtuigingen als manager. Je doet het nu prima, misschien zelfs wel heel goed, maar iets aan je rol kost je eigenlijk te veel energie. Hoeveel moeite je er ook insteekt, er is altijd wel iemand ontevreden of iets anders wat niet gaat zoals je had gehoopt. Of we staan aan de vooravond van een traject om je team te coachen, maar je zou vanuit 'de coulissen' eigenlijk ook één op één wel wat ondersteuning willen om het maximale uit het teamtraject te halen. 


Als teamcoach heb ik een blik, die altijd is gericht op het geheel. In de coaching sta jij natuurlijk centraal, maar wat ik te vaak zie is dat managers te veel aan zichzelf toe dichten... terwijl het eigenlijk helemaal niet zo logisch is om dat te doen. Misschien is er wel iets onduidelijk vanuit de organisatie, wat druk geeft op het team. Misschien zijn er nog 'do & don'ts' actief uit het verleden die het team onbewust sturen, en moeten we daar het gesprek over hebben met het team. Door mijn systemische bril ontdekken managers maar al te vaak dat ze eigenlijk mínder zouden moeten gaan in plaats van nóg méér. Dat geeft opluchting en rust. 


Natuurlijk duiken we soms even de diepte in om te snappen waarom jij nou zo eager bent om die onmogelijke puzzel op te willen lossen waar de drie managers voor je ook niet in geslaagd zijn, of wat maakt dat je zo graag stuurt op een goede sfeer. Daar is ook aandacht voor. Ik maak de dingen alleen graag praktisch en simpeler, en gedrag verklaren is fijn maar het lost in de praktijk vaak zo weinig op. Je bent per slot van rekening niet voor niets manager geworden. Ik help je graag om precies dat te doen, niet meer, niets minder, waardoor jouw team kan gaan vliegen.

ERVARINGEN MET EXECUTIVE COACHING

BEWUSTER & IN BALANS


"Marene heeft mij in de coaching echt kennis laten maken met mijzelf. Ik voel mij bewuster van mijzelf en ben daardoor meer in balans. Door Marene besef ik dat ik nooit de enige ben."


Martijn Leijdekker

Adjunct directeur

Van Wijnen Utrecht

SAMENWERKINGEN


Ieder project heeft zijn eigen uitdagingen, maar een succesvolle samenwerking start altijd met vertrouwen. Daarom ben ik dankbaar en trots dat Nooit de Enige het vertrouwen heeft gekregen van deze organisaties.


Dankzij het vertrouwen wat ik van hen heb gekregen, hebben we samen op diverse projecten mooie resultaten kunnen behalen.


Van Wijnen
Rijkswaterstaat
Prorail
GGZ
Mobilis
Dura Vermeer
Boskalis
Erasmus
Arcadis