Aanbod

Teamcoaching


Je team maakt maar niet de beweging die je voor ogen hebt. Of je weet dat je team een belangrijke klus te klaren heeft, en na gunning snel uit de startblokken moet komen. Maar hoe ga je dat nou snel bereiken? 


Lees hier meer.

Tenderteam begeleiding


Je hebt een gunningsleidraad ontvangen met daarin een onderdeel ‘samenwerken’. Het aanleveren van een visie met een concreet stappenplan om te komen tot een optimale samenwerking met je opdrachtgever. Of zelfs een teamassessment dat wordt beoordeeld door een onafhankelijke partij. Misschien is het allemaal nieuw en denk je “Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?!” Misschien heb je al een ervaring opgedaan waardoor je nu graag van tevoren wilt anticiperen op het assessment? Hoe dan ook: je wilt met je team goed voorbereid zijn.


Lees hier meer

Executive coaching


Je zou graag aan de slag willen met je skills en overtuigingen als manager. Je doet het nu prima, misschien zelfs wel heel goed, maar iets aan je rol kost je eigenlijk te veel energie.


Lees hier meer

SAMENWERKINGENIeder project heeft zijn eigen uitdagingen, maar een succesvolle samenwerking start altijd met vertrouwen. Daarom ben ik dankbaar en trots dat Nooit de Enige het vertrouwen heeft gekregen van deze organisaties.


Dankzij het vertrouwen wat ik van hen heb gekregen, hebben we samen op diverse projecten mooie resultaten kunnen behalen.Boskalis
Erasmus
Arcadis
Van Wijnen
Rijkswaterstaat
Prorail
Mobilis
GGZ
Dura Vermeer